Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa makul yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapılarının ve elan birgani yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette sağlamlandığını öğrenmek üzere kök durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile aksiyonlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının üstı aralık son kerte farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu Yangın Merdiveni Kapısı proje, top yönetmeliğe muvafık şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat işlemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha ciddi bir vadi yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı selen alabilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf sahaından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 insan kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına bandajlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak zirda görev düzlük illere özen vermekteyiz.

Yangın merdiveni ile müntesip yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Ekseri yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Mimariların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin gestaltlmasına onay verilmektedir.

Report this wiki page